Maatwerk in metaal-, en kunststofbewerking

U heeft een vraag over metaalbewerking of kunststofbewerking?

Vakmanschap sinds 1984

Jumi Metals het voormalige Amag is een familiebedrijf opgericht in 1984 met een passie voor metaalbewerking. We werken zowel voor industriële opdrachtgevers als kmo’s uit verschillende sectoren. Maar ook unieke onderdelen kunnen via reversed engineering uitgewerkt worden.

Een ijzersterk idee

Een ijzersterk idee, grondstof of ontwerp weten wij om te zetten in een eindproduct. Dit kan een eenvoudige vraag zijn, maar kan ook de meest complexe vormen voor serie-of stukwerk omvatten.

Op maat van de klant

Metaalbewerkingen en kunststofbewerkingen worden steeds volledig op maat van de klant uitgevoerd. We werken volgens aangeleverde tekeningen van de klant of tekenen zelf het onderdeel uit.

dé specialist in het vervaardigen van technische en mechanische onderdelen

Partner in metaalbewerking en kunststofbewerking

Jumi Metals, gevestigd in Diepenbeek, is al jaren dé specialist in het vervaardigen van technische en mechanische onderdelen in staal, RVS, aluminium en kunststoffen. Metaalbewerkingen en kunststofbewerkingen worden steeds volledig op maat van de klant uitgevoerd. We werken volgens aangeleverde tekeningen van de klant of tekenen zelf het onderdeel uit.

De garanties van Jumi Metals:

  • Kwaliteit en nauwkeurigheid
  • Persoonlijke aanpak en opvolging
  • Ontelbare mogelijkheden in productie- en stukwerk
  • Constante investering in machines en software
  • Efficiënt gebruik van grondstoffen
  • Continue voorraad van grondstoffen

Over Jumi Belgium

Jumi Belgium beschikt over 40 spuitgietmachines, met een sluitkracht van 25 ton tot 1400 ton. Alle machines zijn uitgerust met robotarmen, om een doorgedreven automatisatie voor u mogelijk te maken.

0
marktsegmenten
0
Meter Bebouwde Opp.
0
Spuitmachines
0
Landen
Scroll naar top