About Jumi

Over ons

Maak kennis met uw partner in spuitgieten

Home » Jumi metals » About Jumi
JUMI PLASTICS, IS EEN INNOVEREND BEDRIJF GESPECIALISEERD IN PRODUCTIE VOOR SECTOREN ZOALS AUTOMOBIELINDUSTRIE, MACHINEBOUW EN TELECOMMUNICATIE.

In den beginne

Jumi Plastics is sinds zijn oprichting in 1972 gespecialiseerd in spuitgieten. Hiernaast zijn we sinds jaren een innoverend bedrijf in de plastic injection moulding wereld en blijven we constant evolueren en vernieuwen. Jumi Plastics staat in voor productie in marktsegmenten zoals telecommunicatie, automobielindustrie en machineonderdelen.

Reis door de tijd

Korte historiek

  • In 1980 met de oprichting van AMAG nu Jumi Metals volgde de uitsplitsing van het spuitgieten en de assemblageafdeling .
  • In 2000 werden er nieuwe magazijnen voorzien en werd ons machinepark uitgebreid met zware persen.
  • In 2013 volgden opnieuw uitbreidingen van onze magazijnen.
  • In 2015 namen de 2de en 3de generatie het bedrijf over wegens het overlijden van dhr Hugo Philips.
  • In 2016 werd er geïnvesteerd in een nieuw grondstoffentransport en in droogovens.
  • In 2017 werd er geïnvesteerd in nieuwe spuitgietmachines.
JUMI PLASTICS IS EEN BEDRIJF WAAR MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO) GEEN LOZE SLOGAN IS

Wij zetten ons iedere dag ten volle in voor:

Sustainable development goals

Jumi Plastics gaat voor duurzame ontwikkeling en engageert zich daarom tot initiatieven en beslissingen die nodig zijn om onze maatschappij én planeet op duurzame koers te brengen.

Veiligheid & gezondheid

Jumi Plastics doet extra inspanningen voor het welzijn op de werkvloer. Zo voorzien ze de medewerkers van een veilige en gezonde werkplek zodat zij steeds kwalitatieve producten kunnen afleveren.

Ontwikkeling van werknemers

Competentieontwikkeling van werknemers is van groot belang voor Jumi Plastics. Bijleren en nieuwe trends volgen is een meerwaarde voor onze onderneming en zorgt voor geïnformeerde en betrokken werknemers.

Duurzaam materiaal gebruik

Materialen vormen de ruggengraat van onze economie maar zijn vaak ongunstig voor het milieu. Jumi Plastics zet zich daarom in voor duurzaam gebruik van materialen om zo de impact van onze producten te verminderen.

Klanttevredenheid

Jumi Plastics hecht veel belang aan duurzame klantenrelaties. Zo hebben we een klantenbeleid dat steeds oog heeft voor alle wensen van de klant en kan er steeds gerekend worden op persoonlijke aandacht en service.

U heeft een vraag over metaalbewerking of kunststofbewerking?

Scroll to Top