Gespecialiseerd in technisch spuitgieten sinds 1972

U heeft een vraag over technisch spuitgieten?

contacteer ons

Continu productieproces

Onze dienstverlening loopt 7 dagen op 7, in een 5-ploegensysteem om een continue productie te kunnen verzorgen.

Uitgebreid machinepark

40 spuitgietmachines met een sluitkracht van 25 ton tot 1200 ton voor technisch spuitgieten van producten van 1g tot 6kg.

Milieubewust

Wij investeren voortdurend in onze productieprocessen en infrastructuur om onze impact op het milieu te beperken en willen evolueren naar een meer mature MVO-organisatie.

Jumi Plastics Belgium NV is sinds jaren een innoverend bedrijf in de wereld van plastic injection moulding.

technisch spuitgieten

Jumi Plastics Belgium NV is sinds jaren een innoverend bedrijf in de wereld van plastic injection moulding.

Ons machinepark, bestaande uit persen van de recentste generatie en met een sluitkracht van 25 ton tot 1200 ton, maken dat we alle spuitgietproducten in optimale omstandigheden kunnen fabriceren. Tevens zijn alle machines voorzien van geavanceerde robots met doorgedreven automatisatie waardoor het mogelijk wordt de meest diverse producten uit de totale range van thermoplastische kunststoffen te realiseren.

Technisch spuitgieten

Over Jumi Plastics Belgium

Jumi Plastics beschikt over 40 spuitgietmachines, met een sluitkracht van 25 ton tot 1200 ton. Alle machines zijn uitgerust met robotarmen, om een doorgedreven automatisatie voor u mogelijk te maken.

45
  • TELECOMMUNICATIE
  • INDUSTRIE
  • MACHINEBOUW
  • ELECTRONICS
  • MILIEUTECHNIEKEN
  • AUTOMOTIVE
9700
47
32
Kunststoffenbeurs 2018

Bezoek Jumi Plastics op stand 68 van de kunststoffenbeurs te Veldhoven. Deze beurs is al 20 jaar dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de kunststof-, en rubberindustrie en zal doorgaan op 26 en 27 september, telkens van 9u30 tot 17u.

Vacature: technisch spuitgieter

Jumi Plastics Belgium n.v. zoekt momenteel spuitgiettechnisch personeel, met relevante ervaring in het opstarten en bijsturen van spuitgietmachines. Dit ter versterking van ons team van een 40-tal werknemers.

U heeft een vraag over uw project in technisch spuitgieten?

Contact
TOP